"Den som trur på Sonen, har evig liv. Men den som ikkje vil tru på Sonen, skal ikkje sjå livet, men Guds vreide vert verande over han."

Jesus Messias, den levande Guds Son seier: "Ja, sæle er dei som høyrer Guds ord og tek vare på det!" (Luk. 11,28)

Velkommen som medlem i Norges Bibelkirke dersom du deler s†åsted og grunnsyn!

INFORMASJONSBROSJYRE OG INNMELDINGSSKJEMA FOR NORGES BIBELKIRKE

Lytt til denne talen!

Å tenk, det var allting for meg!

Gud kaller deg nå til frelse!  Vend om og ta imot Jesus Kristus som frelser og Herre før det blir for sent!

Hvem er Antikrist? Den som fornekter Sønnen, Jesus Kristus, og fornekter Jesu stedfortredende soningsdød på korset for våre synder. (1. Joh.2,22, 4,3).

MERK: Islam fornekter Jesus som Guds Sønn, og fornekter at Jesus døde på korset. Aktuelt/info om islam.

Norges Bibelkirke er et kristent trossamfunn tilknyttet misjons- og bedehusbevegelsen i Norge.

Vi er et  landsdekkende nettverk og kirkesamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Norges Bibelkirke er også et bibeltro alternativ til Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som - bl a ved sin godkjenning og velsignelse av sodomi (homofile forhold) - har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord, Herrens skaperordning, gode vilje og bud.

Vi kjenner på sorg, alvor og medfølelse med våre kristne, bibeltroende venner i Dnk over situasjonen. Særlig lokalt i de ulike menighetene.  Få råd her.

Du er velkommen til å bli medlem i trossamfunnet Norges Bibelkirke - dersom du deler læregrunnlag og grunnsyn. Og du må du først melde deg ut av Dnk/folkekirken. Utmelding kan du gjøre her

Bibelen - Guds Ord står fast!

Skrevet av: , publisert 25.05.2019

Gresset blir tørt, blomsten visner. Men vår Guds ord står fast til evig tid.
Jes. 40,8.

Hør/se her - lenken under:

Til evig tid, Herre, står ditt ord fast i himmelen. Salme 119,89

Herren Jesus Messias, den levende Guds Sønn sier:

Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal ingenlunde forgå. Luk. 21,33

Lytt til bibelundervisningen av Eivind Flå om denne sannheten.

Flå er informasjonsleder og forkynner i Kristen Muslimmisjon.

Talen ble holdt på møte i Tørvikbygd bedehus 1. mai 2019, opptaket er gjort og formidlet av Steinsdalen bedehus.