6. februar:

Samefolkets dag - gratulerer!

Februar - mars 2018: Velkommen til Vintermøter i Finnmark! Info HER

27. januar:

Internasjonal minnedag om Holocaust

Bilderesultat for remembrance day holocaust

Reformasjon, vekkelse og omvendelse.

La oss vende om til Jesus Kristus, tilbake til Bibelen - Guds Ord!

Norges Bibelkirke er et nytt kristent trossamfunn tilknyttet misjons- og bedehusbevegelsen i Norge.

Vi ønsker å være et  landsdekkende nettverk og kirkesamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Et bibeltro alternativ til trossamfunnet Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord.

Vi kjenner på sorg, alvor og medfølelse med våre kristne, bibeltroende venner i Dnk over situasjonen. Særlig lokalt i de ulike menighetene. Den enkelte må nå vurdere situasjonen i bønn og i møte med Guds Ord. Gud veilede og velsigne dere til å ta riktig valg! Få råd her.

Vårt råd i korthet: Meld deg ut.

Jesus sa da til de som var kommet til tro på ham (Joh.8,31-32):

Tid for å våkne, vende om, våge og våge. Innlegg i Dagen, av forstander i Norges Bibelkirke

Bibelen, Israel og kirkesamfunn - Kirkeuka, Israel og folkeretten

Dersom du har tro for å bli medlem i trossamfunnet Norges Bibelkirke - og deler læregrunnlag og grunnsyn, må du først melde deg ut av Dnk/folkekirken. Utmelding kan du gjøre her

INNMELDINGSSKJEMA for NORGES BIBELKIRKE HER

Bibelundervisning: Josef og brødrene hans

Skrevet av: , publisert 06.02.2018

"Og alt som før er skrevet,

det er skrevet til lærdom for oss,

for at vi skal ha håp

ved det tålmodet og den trøst

som Skriftene gir."

Rom. 15,4

Bibelens beretning om Josef og brødrene hans er både spennende, gripende og lærerik - samtidig er det sterke forbilder her på Guds Messias, vår frelser Jesus.

Guds Ord lærer oss også om at Gud er suveren - Han har oversikten, kontrollen og fullfører sin plan og vilje. Ingen ting er umulig for Gud! Også i dag vil og kan Jesus, Guds Sønn frelse!

Les beretningen i Bibelen - og lytt til forkynnelsen - bibelundervisningen! En god hjelp til å forstå teksten og hva vi kan lære - hva budskapet til oss er. Måtte Gud ved sin Hellige Ånd åpenbare sitt Ord for hjertet til den som leser og lytter!

I talene under får du forklaringer/rettledning og hjelp til å forstå noe av det vi kan lære av beretningen!

Herren Jesus Messias - i sin guddommelige kjærlighet og miskunn - søker, leter og kaller på den ene - på hver enktelt. Han vil inn i våre hjerter med sin frelse fra synden, Guds dom og fortapelsen.

Han vil gi deg nåde og sannhet, tilgivelse, rednng, trøst, lys, gjenopprettelse, håp, evig liv.

Du kan møte ham i dag, nå! Kom til Jesus - ta i mot ham i tro og takk!

Møteserie i fem deler. Del 1:

Opptaket er gjort i Hardanger, Tørvikbygd bedehus fra en møteserie januar 2018 med Tore Mangelrød (Deltidsforkynner i Evangelisk Luthersk Misjonslag).

Bønn - til Gud Fader og til Herren Jesus - før undervisningen:

Herre, opplat mine øyne, så jeg kan skue de underfulle ting i din lov! (Sal.119,18)

Her finner du de andre møtene med bibelundervisning ved Tore Mangelrød over Josef og brødrene:

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

Bibeltekster fra 1. Mosebok kapittel 37 til kapittel 50.

Steinsdalen bedehus

Mer undervisning om denne bibelteksten:

Ønsker du å supplere med en annen god undervisning om Josef kan du lytte på denne.

Av Arnold Bjerkreim (En tale på Bibel-og Israelmøte 2008, Karmøy, i regi av bbif.no)

Følg også undervisningen (1. Mos. kap 37-50) i programmene Vegen gjennom Bibelen, ved Curt Westman