Vi - i Norge - og store deler av verden - opplever nå i våren 2020 spesielle tider.

Koronaviruset som sprer seg raskt - og tiltak som myndighetene iverksetter for å stoppe spredning og smitte til flere mennesker, har medført store endringer og vanskelige situasjoner i dagliglivet for alle, for arbeidstakere, permitterte, arbeidsløse og bedrifer.

Vi ber også for alt helsepersonell som hjelper og forbereder seg på å hjelpe de smittede og syke. Måtte Gud gi dem styrke, beskyttelse og veiledning.

Vi ber også for våre myndigheter, om at Gud må gi dem visdom til å ta riktige beslutninger i denne krisen.

Bibelen minner oss om å be for alle mennesker, også myndighetene.

Vi skal også huske: Gud - himmelens og jordens skaper - Bibelens Gud - har full kontroll!

Gud, den Allmektige, er på tronen - han er historiens Herre. Det er Han vi skal ærefrykte - og vende oss om til - med syndsbekjennelse - og ta imot Jesus, frelseren og hans tilgivelse - og leve i Hans nåde, kjærlighet - omsorg og ledelse!

Vi, vårt folk er i nød. Må Gud ved sitt Ord og sin Ånd vise oss dette, slik at vi ber Jesus om redning/ frelse.

"Den som trur på Sonen, har evig liv. Men den som ikkje vil tru på Sonen, skal ikkje sjå livet, men Guds vreide vert verande over han."

Jesus Messias, den levande Guds Son seier: "Ja, sæle er dei som høyrer Guds ord og tek vare på det!" (Luk. 11,28)

Jesus sier: Kom til meg, alle som strever og har tungt å bære, og jeg vil gi dere hvile!

Matt. 11,28

Norges Bibelkirke  er et  landsdekkende nettverk og kirkesamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Norges Bibelkirke tilbyr et bibeltro alternativ til Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som - bl a ved sin godkjenning og velsignelse av sodomi (homofile forhold) - har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord, Herrens skaperordning, gode vilje og bud.

Vi kjenner på sorg, alvor og medfølelse med kristne, bibeltroende venner i Dnk over situasjonen. Særlig lokalt i de ulike menighetene.  Få råd her.

Jeg hviler i nåden

Skrevet av: , publisert 27.07.2020

Dette sier Gud Herren i sitt ord, Bibelen - Efeserbrevet kap 2,1-10:

Les teksten nøye, med ettertanke - to - tre ganger! Tenk - tro/ta imot - takk!

Også dere har han gjort levende, dere som var døde ved deres overtredelser og synder.
I disse vandret dere før på denne verdens vis, etter høvdingen over luftens makter, den ånd som nå er virksom i vantroens barn.
Også vi vandret alle blant dem i vårt kjøds lyster, og vi gjorde kjødets og tankenes vilje. Vi var av naturen vredens barn likesom de andre.

Men Gud, som er rik på miskunn, har, på grunn av sin store kjærlighet som han elsket oss med,
gjort oss levende med Kristus, vi som var døde ved våre overtredelser. Av nåde er dere frelst.

Han reiste oss opp sammen med ham og satte oss med ham i himmelen, i Kristus Jesus,
for at han i de kommende tider kunne vise sin nådes overveldende rikdom i godhet mot oss i Kristus Jesus.
For av nåde er dere frelst, ved tro. Og dette er ikke av dere selv, det er Guds gave.

Det er ikke av gjerninger, for at ikke noen skal rose seg.
10 For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud forut har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem.

Norsk Bibel

Kol. 2,13 Også dere var døde ved deres overtredelser og uomskårne kjød. Men Gud gjorde dere levende sammen med Kristus, idet han tilga oss alle våre overtredelser.

14 Han utslettet skyldbrevet mot oss, som var skrevet med bud, det som gikk oss imot. Det tok han bort da han naglet det til korset.

15 Han avvæpnet maktene og myndighetene og stilte dem åpenlyst til skue, da han viste seg som seierherre over dem på korset.

Les dette vitnesbyrdet/stykket om sangen og sannheten og betydningen av innholdet.

Hva Jesus Kristus, Guds Sønn er og har gjort for deg - og hva det betyr!

Frelse, syndenes forlatelse, Guds gave, evig liv, hvile, håp, glede, takk...

Fra nytliv.dk

Les i Bibelen hva Gud - gjennom profeten Jesaia - forutsa om hva Messias, Jesus, Guds Sønn, skulle gjøre /være for oss mennesker:

Jes. 53, 5 Men han er såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger; straffen lå på ham, forat vi skulde ha fred, og ved hans sår har vi fått lægedom.

6 Vi fór alle vill som får, vi vendte oss hver til sin vei; men Herren lot våres alles misgjerninger ramme ham.

7  Han blev mishandlet, enda han var elendig, og han oplot ikke sin munn, lik et lam som føres bort for å slaktes, og lik et får som tier når de klipper det; han oplot ikke sin munn.