Kriser: Norge og store deler av verden opplever nå i 2020 spesielle tider.  Men det er også flere - og større kriser. Les nedenfor også om den største krisen.

Koronaviruset - og tiltak som myndighetene iverksetter for å stoppe spredning og smitte til flere mennesker, har medført store endringer og vanskelige situasjoner i dagliglivet.

Vi ber også for helsepersonell som hjelper de smittede og syke. Måtte Gud gi dem styrke, beskyttelse og veiledning.

Vi ber også for myndighetene, om at Gud må gi dem visdom til å ta riktige beslutninger i denne krisen.

Jesus Messias - Han kommer snart igjen! הוא יבוא, הוא יבוא

Skrevet av: , publisert 08.01.2021

Dette sier Herren Jesus Messias, den korsfestede, oppstandne, levende Guds Sønn:

7 Og se, jeg kommer snart. Salig er den som tar vare på de profetiske ord i denne bok.

20 Han som vitner dette, sier: Ja, jeg kommer snart! Amen, ja kom, Herre Jesus!

21 Vår Herre Jesu Kristi nåde være med dere alle! Amen!

(Bibelen - Guds Ord, Joh.åp.22,7 og v20-21) Norsk Bibel

The one who is testifying to these things says, ‘Yes, I am coming soon!’”

Amen! Come, Lord Yeshua!

Lyrics

He’s coming soon, He’s coming soon!

With joy we welcome His returning

It may be morn, it may be night or noon.

We know He’s coming soon.

Joshua Aaron synger på hebraisk og engelsk

ved Genesaretsjøen i Galilea, Israel.

Hu yavo, hu yavo

הוא יבוא, הוא יבוא

(He will come, He will come)

Bekarov hu yavo

בקרוב הוא יבוא

(Soon He will come)

Besimcha mechakim leshivato

בקרוב הוא יבו

(With joy we await His return)

Lo yodim et hasha’a, lo yodim et hayom (We don’t know the hour, we don’t know the day)

Ach betuchim anu bazot hu yavo (But we are sure of this – He will come!)

Words by Thoro Harris, music by Queen Liliuokalani - "Alah Oeh". Hebrew translation by James Hilsden and Joshua Aaron

Så sier Herrens Ord: 1. Kor. 15, v51-58

51Se, jeg sier dere en hemmelighet: Vi skal ikke alle hensove, men vi skal alle forvandles, 52i et nu, i et øyeblikk,

ved den siste basun. For basunen skal lyde, og de døde skal oppstå uforgjengelige, og vi skal forvandles.

53For dette forgjengelige skal bli iklædd uforgjengelighet, og dette dødelige bli iklædd udødelighet. 54Og når dette forgjengelige er ikledd uforgjengelighet, og dette dødelige er iklædd udødelighet, da oppfylles det ord som er skrevet:

Døden er oppslukt til seier.

55Død, hvor er din brodd? Død, hvor er din seier? 56Men dødens brodd er synden, og syndens kraft er loven;

57men Gud være takk, som gir oss seier ved vår Herre Jesus Kristus!

58Derfor, mine elskede brødre, vær faste, urokkelige, alltid rike i Herrens gjerning, da I vet at eders arbeide ikke er unyttig i Herren!

Lytt til bibelundervisning om dette HER!

Hebraisk sang om Jesus Messias, Guds lam, Seh HAElohim HER!