Reformasjon, vekkelse og omvendelse.

La oss vende om til Jesus Kristus, tilbake til Bibelen - Guds Ord!

Norges Bibelkirke er et nytt kristent trossamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Et bibeltro alternativ til trossamfunnet Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord.

Vi kjenner på sorg, alvor og medfølelse med våre kristne, bibeltroende venner i Dnk over situasjonen. Særlig lokalt i de ulike menighetene. Den enkelte må nå vurdere situasjonen i bønn og i møte med Guds Ord. Gud veilede og velsigne dere til å ta riktig valg! Få råd her.

Vårt råd i korthet: Meld deg ut.

Jesus sa da til de som var kommet til tro på ham (Joh.8,31-32):

Tid for å våkne, vende om, våge og våge. Innlegg i Dagen, av forstander i Norges Bibelkirke

Bibelen, Israel og kirkesamfunn - Kirkeuka, Israel og folkeretten

Dersom du har tro for å bli medlem i trossamfunnet Norges Bibelkirke - og deler læregrunnlag og grunnsyn, må du først melde deg ut av Dnk/folkekirken. Utmelding kan du gjøre her

INNMELDINGSSKJEMA for NORGES BIBELKIRKE HER

Nytt år: Begynn året hos Jesus Messias - den levende Guds Sønn!

Skrevet av: , publisert 03.01.2018

For hos deg er livets kilde.

Salme 36,10

Hvordan kommer dette året til å bli?

Gud alene vet det, har vi lett for å svare. Og i èn forstand er det rett. Likevel vet vi mer om hva det nye året kommer til å bringe, enn vi egentlig har lyst til å innrømme.

Vi vet så inderlig vel at vi ikke har noe å sette opp imot alt det onde som er i oss og omkring oss i verden.

Visst prøver de fleste mennesker å flykte fra denne virkeligheten ved å benekte den. Men hver og en som bøyer seg for sannheten - og det er alle de som bøyer seg for det som Guds ord sier om oss mennesker - de har trang til å innrømme at det er slik.

Da innser en: Skal det nye året bli godt, trenger en et nytt liv!

Og alle som har fått et nytt liv, innser at dette liv trenger til å fornyes!

Da blir spørsmålet: Hvor får jeg dette livet? Hvor fornyes dette livet?

Hos Jesus!

Hos Jesus er livets kilde. Og i ham er livets kilde.

Om året skal bli godt for oss, beror ene og alene på vårt forhold til Jesus.

Å innrømme at vi ikke makter livet ut fra egne forutsetninger, kalles i Guds ord for tørst.

Bildet kommer fra ørkenen: Den som ikke får vann der, dør.

Til deg som innrømmer dette, sier Jesus: "Om noen tørster, han komme til meg og drikke" Joh.7,37

Følger vi denne oppfordringen, får vi et godt år. For i Jesus er alt det vi trenger:

Syndenes forlatelse, det evige liv, Den Hellige Ånd,

velsignelsen over smått og stort i vårt liv og alt det vi trenger for å være og leve som kristne.

Jesus er kilden!

La oss begynne året hos ham!

Av Øivind Andersen

Fra andaktsboken Ved kilden (Lunde forlag). Anbefales!