Vi - i Norge - og store deler av verden - opplever nå i våren 2020 spesielle tider.

Koronaviruset som sprer seg raskt - og tiltak som myndighetene iverksetter for å stoppe spredning og smitte til flere mennesker, har medført store endringer og vanskelige situasjoner i dagliglivet for alle, for arbeidstakere, permitterte, arbeidsløse og bedrifer.

Vi ber også for alt helsepersonell som hjelper og forbereder seg på å hjelpe de smittede og syke. Måtte Gud gi dem styrke, beskyttelse og veiledning.

Vi ber også for våre myndigheter, om at Gud må gi dem visdom til å ta riktige beslutninger i denne krisen.

Bibelen minner oss om å be for alle mennesker, også myndighetene.

Vi skal også huske: Gud - himmelens og jordens skaper - Bibelens Gud - har full kontroll!

Gud, den Allmektige, er på tronen - han er historiens Herre. Det er Han vi skal ærefrykte - og vende oss om til - med syndsbekjennelse - og ta imot Jesus, frelseren og hans tilgivelse - og leve i Hans nåde, kjærlighet - omsorg og ledelse!

Vi, vårt folk er i nød. Må Gud ved sitt Ord og sin Ånd vise oss dette, slik at vi ber Jesus om redning/ frelse.

"Den som trur på Sonen, har evig liv. Men den som ikkje vil tru på Sonen, skal ikkje sjå livet, men Guds vreide vert verande over han."

Jesus Messias, den levande Guds Son seier: "Ja, sæle er dei som høyrer Guds ord og tek vare på det!" (Luk. 11,28)

Jesus sier: Kom til meg, alle som strever og har tungt å bære, og jeg vil gi dere hvile!

Matt. 11,28

dagen   timesofisrael

document   foxnewslive

Norges Bibelkirke  er et  landsdekkende nettverk og kirkesamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Norges Bibelkirke tilbyr et bibeltro alternativ til Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som - bl a ved sin godkjenning og velsignelse av sodomi (homofile forhold) - har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord, Herrens skaperordning, gode vilje og bud.

Vi kjenner på sorg, alvor og medfølelse med kristne, bibeltroende venner i Dnk over situasjonen. Særlig lokalt i de ulike menighetene.  Få råd her.

Ingen er så trygg i fare som Guds lille barneskare. Vær frimodig, redde hjerte!

Skrevet av: , publisert 14.03.2020

Aktuelt - også nå i disse dager - denne tiden med koronavirus som en verdensomspennende pest / pandemi - som skaper en alvorlig og vanskelig situasjon:

Hva sier Skriften - Bibelen - når det er vanskelig - i anfektelse, trengsel og vonde tider?

Les under hva sier Gud gjennom profeten Jesaia til sine barn

(dvs til - deg som er frelst):

Esaias 41:10
Frykt ikke, for jeg er med deg!

Se deg ikke engstelig om, for jeg er din Gud!

Jeg styrker deg og hjelper deg og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd.

Sangboken nr 477:

Vær frimodig, redde hjerte,
dristig, du forsakte sinn!
Skynd deg nå med all din smerte
like til din Jesus inn!
Ja, jeg løper like til,
la kun spotte, hvem som vil!
Slikt jeg ei kan se og høre,
når jeg har med Gud å gjøre.

Jeg vil ikke tigge lenger
der hvor intet er å få.
Makt og ære, gods og penger,
si, hvor langt kan de vel nå?
Da jeg var i sjelenød,
var den hele verden død.
Ingen kunne, ingen ville
hjertets dype lengsel stille.

Jesus, Jesus, han alene,
han er den som kan og vil!
Hva så andre enn vil mene,
ham jeg trenger meg hen til.
Det er ham, min sjel, du må
ene, ene lite på!
Ham jeg også fast vil holde
inntil hendene er kolde!

Jesus, takk at alle steder
får jeg være deg så nær.
Du har milde ord som gleder,
sterke ord som frelser her.
Bort all synd og sorg og savn!
Se, jeg er i Jesu favn!
Det er ære her å ligge,
det er rikdom her å tigge!

Tekst: Hans Adolf Brorson

Mer info: Salmebloggen

Aktuelle Bibeltekster om frykt, redsel, gudsfrykt, ærefrykt, respekt, trøst og tillitt til Gud:

Les hva Jesus Kristus, Guds levende Sønn, vår frelser, sier:

Lukas kap. 12, 4

Men jeg sier til dere, mine venner: Frykt ikke for dem som slår legemet ihjel og deretter ikke kan gjøre mer.

5 Jeg skal vise dere hvem dere skal frykte:

Frykt for ham som har makt både til å slå ihjel og til derefter å kaste i helvete! Ja, sier jeg dere, for ham skal I frykte.

6 Selges ikke fem spurver for to øre? Og ikke én av dem er glemt hos Gud.

7 Men til og med hårene på deres hode er talt alle sammen.

Frykt ikke! Dere er mer enn mange spurver.

Her er også flere Bibeltekster.

Og her: Aktuelle tema: Bibelen om endetidstegn.