Se på fikentreet!

19. april og 14. mai 2018: 70 års jubileum for gjenopprettelse av den jødiske staten Israel i 1948.

Vi gratulerer det jødiske folket og staten Israel!

Guds velsignelse, fred og frelse over jødene og Israel!

Bibelske profetier oppfylles også i vår tid. Gud er trofast. Guds løfter holder!

Reportasjeserie fra Israel våren 1948:

Sett fra Oljeberget, av Hilda Anderson

Norges Bibelkirke er et nytt kristent trossamfunn tilknyttet misjons- og bedehusbevegelsen i Norge.

Vi ønsker å være et  landsdekkende nettverk og kirkesamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Norges Bibelkirke vil være et bibeltro alternativ til Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som - bl a ved sin godkjenning og velsignelse av sodomi (homofile forhold) - har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord, Herrens skaperordning, gode vilje og bud.

Vi kjenner på sorg, alvor og medfølelse med våre kristne, bibeltroende venner i Dnk over situasjonen. Særlig lokalt i de ulike menighetene. Den enkelte må nå vurdere situasjonen i bønn og i møte med Guds Ord. Gud veilede og velsigne dere til å ta riktig valg! Få råd her.

Dersom du har tro for å bli medlem i trossamfunnet Norges Bibelkirke - og deler læregrunnlag og grunnsyn, må du først melde deg ut av Dnk/folkekirken. Utmelding kan du gjøre her

Opprykkelsen

Skrevet av: , publisert 09.07.2018

Slik lyder Gud Herrens ord:

For Herren selv skal komme ned fra himmelen med et bydende rop, med overengels røst og med Guds basun, og de døde i Kristus skal først oppstå.

Deretter skal vi som lever, som er blitt tilbake, sammen med dem rykkes opp i skyer, opp i luften, for å møte Herren.

Trøst da hverandre med disse ord!

1. Tess. 4,16-18

Hva sier Bibelen om opprykkelsen og Jesu gjenkomst?

Lytt til denne bibelundervisningen av Kristian Fagerli om opprykkelsen og Jesu gjenkomst!

Del 2 av timen finner du under/nedenfor.

Ved opprykkelsen av de frelste, troende kristne - både jøder og hedninger - skjer det en forvandling:

1. Kor. 15,52-53

Se, jeg sier dere en hemmelighet: Vi skal ikke alle sovne inn, men vi skal alle bli forvandlet, i et nu, i et øyeblikk, ved den siste basun. For basunen skal lyde, og de døde skal oppstå uforgjengelige, og vi skal bli forvandlet.

Del 2 av talen:

Er du klar/beredt når Jesus kommer for å hente sin frelste menighet? Er du frelst?

Ønsker du å vite mer om hva Bibelen sier om hva frelse er og hvordan du kan bli frelst?

Du kan få hjelp på denne nettsiden.

Se ellers også om opprykkelsen i forbndelse med det Bibelen sier om Kristi himmelfartsdag.

Talen ovenfor ble holdt på møte 29.5.2018 i Nardo bedehus i regi av bevegelsen Ordet og Israel, der Fagerli er områdekontakt for Trøndelag.