"Den som trur på Sonen, har evig liv. Men den som ikkje vil tru på Sonen, skal ikkje sjå livet, men Guds vreide vert verande over han."

Jesus Messias, den levande Guds Son seier: "Ja, sæle er dei som høyrer Guds ord og tek vare på det!" (Luk. 11,28)

Velkommen som medlem i Norges Bibelkirke dersom du deler s†åsted og grunnsyn!

INFORMASJONSBROSJYRE OG INNMELDINGSSKJEMA FOR NORGES BIBELKIRKE

Lytt til denne talen!

Å tenk, det var allting for meg!

Gud kaller deg nå til frelse!  Vend om og ta imot Jesus Kristus som frelser og Herre før det blir for sent!

Hvem er Antikrist? Den som fornekter Sønnen, Jesus Kristus, og fornekter Jesu stedfortredende soningsdød på korset for våre synder. (1. Joh.2,22, 4,3).

MERK: Islam fornekter Jesus som Guds Sønn, og fornekter at Jesus døde på korset. Aktuelt/info om islam.

Norges Bibelkirke er et kristent trossamfunn tilknyttet misjons- og bedehusbevegelsen i Norge.

Vi er et  landsdekkende nettverk og kirkesamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Norges Bibelkirke er også et bibeltro alternativ til Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som - bl a ved sin godkjenning og velsignelse av sodomi (homofile forhold) - har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord, Herrens skaperordning, gode vilje og bud.

Vi kjenner på sorg, alvor og medfølelse med våre kristne, bibeltroende venner i Dnk over situasjonen. Særlig lokalt i de ulike menighetene.  Få råd her.

Dersom du har tro for å bli medlem i trossamfunnet Norges Bibelkirke - og deler læregrunnlag og grunnsyn, må du først melde deg ut av Dnk/folkekirken. Utmelding kan du gjøre her

Pinsehøytiden - Den Hellige Ånd - Hva sier Bibelen?

Skrevet av: , publisert 15.06.2019

Den Hellige Ånd utgytes på pinsedagen

Og da pinsefestens dag var kommet, var de alle samlet på samme sted. Da kom det med ett en lyd fra himmelen som når et veldig stormvær farer fram, og fylte hele huset der de satt. Og det viste seg for dem tunger likesom av ild, som delte seg og satte seg på hver enkelt av dem. Da ble de alle fylt med Den Hellige Ånd, og de begynte å tale i andre tunger, alt etter som Ånden ga dem å tale.

Ta deg tid til å sette deg inn i hva Bibelen lærer om Guds Hellige Ånd!

Les videre i Bibelen om denne hendelsen! Apg. 2 (Fra Norsk Bibel 88/07)

Jesus Kristus hadde forutsagt og varslet dette for disiplene på forhånd. Les bl a Joh 14.

Hør bibelundervisningen fra 3 samlinger i foreningen "Kilden" fra Joh 14 av Bibellærer Øivind Andersen:

Joh 14,1-14

Joh 14,15-23

Joh 14,18-31

Hør også bibelundervisning av Ø. Andersen om emnet:

Den Hellige Ånd

Hvem er - og hva gjør Den Hellige Ånd?

(Tale fra nettstedet Forkynn.no)

Hør - syng og be denne sangen!