Møter med Bibelen - møte med Jesus Kristus!

Velkommen på møter i regi av Norges Bibelkirke! Se her.

Se på fikentreet!

19. april og 14. mai 2018: 70 års jubileum for gjenopprettelse av den jødiske staten Israel i 1948.

Vi gratulerer det jødiske folket og staten Israel!

Guds velsignelse, fred og frelse over jødene og Israel!

Bibelske profetier oppfylles også i vår tid. Gud er trofast. Guds løfter holder!

Reportasjeserie fra Israel våren 1948:

Sett fra Oljeberget, av Hilda Anderson

Norges Bibelkirke er et nytt kristent trossamfunn tilknyttet misjons- og bedehusbevegelsen i Norge.

Vi ønsker å være et  landsdekkende nettverk og kirkesamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Norges Bibelkirke vil være et bibeltro alternativ til Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som - bl a ved sin godkjenning og velsignelse av sodomi (homofile forhold) - har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord, Herrens skaperordning, gode vilje og bud.

Vi kjenner på sorg, alvor og medfølelse med våre kristne, bibeltroende venner i Dnk over situasjonen. Særlig lokalt i de ulike menighetene. Den enkelte må nå vurdere situasjonen i bønn og i møte med Guds Ord. Gud veilede og velsigne dere til å ta riktig valg! Få råd her.

Dersom du har tro for å bli medlem i trossamfunnet Norges Bibelkirke - og deler læregrunnlag og grunnsyn, må du først melde deg ut av Dnk/folkekirken. Utmelding kan du gjøre her

Vi er på vandring mot evigheten

Skrevet av: , publisert 09.02.2017

Gud har skapt menneskene, hvert eneste. Gud skapte oss - ikke bare med en kropp, men med ånd og sjel - en udødelig sjel. Vi er alle på vei mot evigheten - først døden, deretter Guds dom - og så evig liv eller evig fortapelse.

Et menneske - et menneskes sjel - du - har en veldig høy verdi: Hva gagner det et menneske om det vinner hele verden, men tar skade på sin sjel? Dette sier Herren Jesus Kristus, den levende Guds Sønn, Frelseren. Matt.16,26

"---også evigheten har han lagt ned i deres hjerte." Fork. 3,11

Så sier Herren Jesus Kristus:

"Gå inn gjennom den trange port! For den port er vid, og den vei er bred som fører til fortapelsen, og mange er de som går inn gjennem den;

for den port er trang, og den vei er smal som fører til livet, og få er de som finner den." Matt.7,13-14

Jesus sier til ham: Jeg er veien og sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg. Joh.14,6

Hvilket mål har du? Hvilken vei går du på gjennom livet her på jorda mot evigheten?

Bli med flokken av frelste syndere - som følger Jesus Messias, Den gode hyrden, her i livet - på vei til det evige livet hjemme i himmelen hos Gud!

Da kan du også være med å synge: Vi på vandring er mot himlens underbare land.

Hebr 9,27Og likesom det er menneskenes lodd en gang å dø, og deretter dom, 28 slik skal og Kristus, etter å være ofret èn gang for å bortta manges synder, annen gang åpenbare seg, uten synd, til frelse for dem som venter på ham.

..

.

Vi på vandring er til himlens underfulle land.

Her er jeg en fremmed og det merkes gang på gang.

Veien som jeg vandrer på  er smal, og porten trang.

Men til evig liv hos Jesus fører den meg fram.

Jeg vil ikke bindes av de ting som verden gir,

for jeg er kun lykklig dersom jeg i Jesus blir.

Ingen ting kan måles med å være fylt av ham;

Daglig vandre sammen med Guds Sønn som bar min skam.

Snart så kommer dagen da vi løftes skal i sky.

Jesu brud er rede til å bort fra jorden fly.

Kanskje denne dag er nærmere enn mange tror.

Våk hver stund og be! Se, dèt er Jesu eget ord.

Arme jord hvor vil du hen når bruden borte er?

Lyset blir tatt fra deg. Natt og mørke råder her.

Lysets barn de hører ikke natt og mørke til.

Nei, for Jesu brud en evig dag opprinne vil!

Du som vandrer uten Gud og håp i verden her:

Vit at Jesus døde òg for deg, Han har deg kjær!

Du er kun på gjennomreise, livet er så kort.

Men det liv som Jesus gir deg visner aldri bort.

Tekst: Lillian Frigstad.

Jesus kaller på deg nå og sier: Følg meg!

Sangen finnes også bl a på en CD av Torvald Kjetilstad ("Jeg takker deg Herre!", Bibelsk tro, 2015).

Denne CD-en og tidsskriftet anbefales.