Bibelen - Guds Ord:

Herren Jesus Kristus sier: "Ja, salige er de som hører Guds ord og tar vare på det!" (Luk.11,28)

Søk Herren mens han er å finne, kall på ham den stund han er nær!

Den ugudelige må forlate sin vei og den urettferdige sine tanker og omvende seg til Herren, så skal han forbarme seg over ham, og til vår Gud, for han vil gjerne forlate alt. (Jes. 55, 6-7)

Direktesendinger og opptak fra møter, møteuker og møtehelger,

Nettkirke HER!

Bibelen, Bibelundervisning, Bibelleksikon: HER!

AKTUELT: Bladet Evangelisten m.fl starter TV12 Bedehuskanalen

Vær med å be for dette initiativet - at Guds vilje må skje, at Bibelen, Guds Ord, må nå ut til mennesker - og skape Gudsfrykt, syndenød, vekkelse, frelse, oppbyggelse, undervisning!

Oppbyggelige sanger!

Kriser: Norge og store deler av verden opplevde i 2020 og nå i 2021 spesielle tider.  Men det er også flere - og større kriser. Les nedenfor også om den største krisen.

Koronaviruset - og tiltak som myndighetene iverksetter for å stoppe spredning og smitte til flere mennesker, har medført store endringer og vanskelige situasjoner i dagliglivet.

Vi ber også for helsepersonell som hjelper de smittede og syke. Måtte Gud gi dem styrke, beskyttelse og veiledning.

Vi ber også for myndighetene, om at Gud må gi dem visdom til å ta riktige beslutninger i denne krisen.

Påske - Skjærtorsdag

Skrevet av: , publisert 30.03.2021

Jesu lidelseshistorie - fra skjærtorsdag til langfredag

Jesus hadde til sine disipler forutsagt det som skulle hende. Han skulle oppfylle det som Gud - i mosebøkene, salmene, og profetene i det gamle testamentet - hadde varslet / forutsagt.

Jesus måtte til Golgata.

Sang av Dagfinn Sandal, tidl. forkynner i Den indre Sjømannsmisjon. Opptak: Vasik media.

Jesus måtte til Golgata - for Guds kjærlighets skyld  - for å sone våre synder.

Gud elsker oss - deg.

Dette sier Gud i sitt Ord - Bibelen, ved apostelen Johannes:

I dette er kjærligheten, ikke at vi har elsket Gud, men at han har elsket oss og sendt sin Sønn til soning for våre synder. 1. Joh. 4,10

Vet du det? Har du sett det - skjønt det?

Den herre Jesus Kristus, Guds Sønn - måtte til Golgata for meg

All verdens synd og skyld ble lagt på ham. Også min synd.

Jeg har krenket Gud, forbrutt meg mot hans bud og vilje med mine synder i tanker, ord og hjerninger - og den onde lysten i hjertet mitt.

Jesus, Guds Sønn, måtte ta straffen - den hellige Guds forbannelse og straff for verdens synd.

Det var for min synd - mine synder. For meg.

Jesu stedfortredende soningsdød for all verdens synd gjelder også for meg!

Når Guds Ånd får åpenbare/vise dette for hjertet - da blir det personlig - da blir det frelse!

Jesus måtte til Golgata - for deg!

Men Gud viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere. (Rom.5,8)

Lytt her til bibelundervisning over hendelsene på skjærtorsdag:

Jesus vasker disiplenes føtter:

Jesus innstifter nattverden:

Lytt til sangen under!

Les stykket - artikkelen - om Getsemane i Tidsskriftet Bibelsk tro.

Mer om skjærtorsdag - og Getsemane!