Reformasjon, vekkelse og omvendelse.

La oss vende om til Jesus Kristus, tilbake til Bibelen - Guds Ord!

Norges Bibelkirke er et nytt kristent trossamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Et bibeltro alternativ til trossamfunnet Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord.

Vi kjenner på sorg, alvor og medfølelse med våre kristne, bibeltroende venner i Dnk over situasjonen. Særlig lokalt i de ulike menighetene. Den enkelte må nå vurdere situasjonen i bønn og i møte med Guds Ord. Gud veilede og velsigne dere til å ta riktig valg! Få råd her.

Vårt råd i korthet: Meld deg ut.

Jesus sa da til de som var kommet til tro på ham (Joh.8,31-32):

Tid for å våkne, vende om, våge og våge. Innlegg i Dagen, av forstander i Norges Bibelkirke

Bibelen, Israel og kirkesamfunn - Kirkeuka, Israel og folkeretten

Dersom du har tro for å bli medlem i trossamfunnet Norges Bibelkirke - og deler læregrunnlag og grunnsyn, må du først melde deg ut av Dnk/folkekirken. Utmelding kan du gjøre her

INNMELDINGSSKJEMA for NORGES BIBELKIRKE HER

Skrevet av: , publisert 20.09.2017

LAND! LAND! LAND! HØR HERRENS ORD!

Guds kall til Norges land og folk, til deg - og oss alle: Vend om til Jesus Kristus!

Han vil tilgi syndene dine og berge deg fra Guds dom og forbannelse som vil møte både de ugudelige og de religiøse menneskene som ikke er frelst/født på ny.

Norge - og mange bekjennende kristne, innen både folkekirken, bedehusene og andre sammenhenger må våkne og vende om til Herren og til Hans Ord.

Hør denne talen!

Så sier Guds Ord:

Det var Gud som i Kristus forlikte verden med seg selv, så han ikke tilregner dem deres overtredelser og la ned i oss ordet om forlikelsen.

Så er vi da sendebud i Kristi sted, som om Gud selv formaner ved oss. Vi ber i Kristi sted:

La dere forlike med Gud!

Ham som ikke visste av synd, har Gud gjort til synd for oss, for at vi i ham skal bli rettferdige for Gud.

2.Kor 5,19-21

Men de himler og den jord som nå er, er ved det samme Guds ord spart til ilden. De blir holdt oppe

til den dagen når de ugudelige mennesker skal dømmes og gå fortapt.

2.Pet.3,7

.

Gud, himmelens og jordens skaper - den hellige, allmektige, allvitende, sanne og kjærlige Herre

vil frelse de ugudelige menneskene, synderne, de skrøpelige:

Gud vil frelse deg - Han sendte sin sønn, Jesus Kristus for å frelse/redde/berge deg fra dommen, og gi deg evig liv!

Les hva Skriften sier:

For mens vi ennå var skrøpelige, døde Kristus til fastsatt tid for ugudelige. For knapt nok vil noen gå i døden for en rettferdig - skjønt for en som er god, kunne kanskje noen ta på seg å dø.

Men Gud viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere.

Hvor mye mer skal vi da, etter at vi er rettferdiggjort ved hans blod, ved ham bli frelst fra vreden.

For ble vi forlikt med Gud ved hans Sønns død, da vi var fiender, skal vi så mye mer bli frelst ved hans liv, etter at vi er blitt forlikt.

Rom.5,6-10

For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne,

forat hver den som tror på ham,

ikke skal fortapes,