Reformasjon, vekkelse og omvendelse.

La oss vende om til Jesus Kristus, tilbake til Bibelen - Guds Ord!

Norges Bibelkirke er et nytt kristent trossamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Et bibeltro alternativ til trossamfunnet Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord.

Vi kjenner på sorg, alvor og medfølelse med våre kristne, bibeltroende venner i Dnk over situasjonen. Særlig lokalt i de ulike menighetene. Den enkelte må nå vurdere situasjonen i bønn og i møte med Guds Ord. Gud veilede og velsigne dere til å ta riktig valg! Få råd her.

Vårt råd i korthet: Meld deg ut.

Jesus sa da til de som var kommet til tro på ham (Joh.8,31-32):

Tid for å våkne, vende om, våge og våge. Innlegg i Dagen, av forstander i Norges Bibelkirke

Bibelen, Israel og kirkesamfunn - Kirkeuka, Israel og folkeretten

Dersom du har tro for å bli medlem i trossamfunnet Norges Bibelkirke - og deler læregrunnlag og grunnsyn, må du først melde deg ut av Dnk/folkekirken. Utmelding kan du gjøre her

INNMELDINGSSKJEMA for NORGES BIBELKIRKE HER

Det var en som var villig å dø i ditt sted - for at du skulle leve - få evig liv - ved ham

Skrevet av: , publisert 13.04.2017

En profeti om Jesu død og oppstandelse.

Bibelen forkynner frelsesbudskapet lenge før påskehøytiden da Jesus Messias led, døde og oppstod fra de døde.

Hvem trodde det budskapet vi hørte? Og for hvem ble Herrens arm åpenbart?
Han skjøt opp som en kvist for hans åsyn, som fra en rot i tørr jord. Han hadde ingen skikkelse og ingen herlighet. Vi så ham, men han hadde ikke et utseende så vi kunne ha vår lyst i ham.

Foraktet var han og forlatt av mennesker, en smertenes mann, vel kjent med sykdom. Han var som en som folk skjuler sitt åsyn for, foraktet, og vi aktet ham for intet.
Sannelig, våre sykdommer har han tatt på seg, og våre piner har han båret. Men vi aktet ham for plaget, slått av Gud og gjort elendig.

Men han ble såret for våre overtredelser, knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham, for at vi skulle ha fred, og ved hans sår har vi fått legedom.

Vi for alle vill som får, vi vendte oss hver til sin vei. Men Herren lot den skyld som lå på oss alle, ramme ham.

Han ble mishandlet, og han ble plaget, men han opplot ikke sin munn, lik et lam som føres bort for å slaktes, og lik et får som tier når de klipper det. Han opplot ikke sin munn.

Les hele Jesaia kap 53 her!

Den lidende Jesus Messias - tornekronet. (Maleri av Reidar Kolbrek)

Dette var for deg også. Han tok straffen for din synd mot den hellige Gud,

dvs dine misgjerninger og overtredelser av Guds bud.

Bekjenn synda di for Gud og vend om ved å ta i mot Jesus Kristus

som frelser og Herre nå i hjertet ditt og livet ditt!

Det betyr å ta imot Ordet om Han og hva han er og har gjort for deg.

Ta vare på dette i hjertet ditt.

Les - tenk - takk

1. Det var en som var villig å dø i mitt sted, For at jeg skulle leve ved ham. Ja, til korset han gikk hvor han kjøpte meg fred, Da han sonet min synd, det Guds Lam.

Kor: Alt som var meg imot, ble utslettet med blod, Det ble naglet til korset med ham. Hvilken byrde han bar da han sonoffer var Og tok bort all min synd og min skam!

2. Han er mild og tålmodig som ingen på jord, Mens for slagget han renser sitt gull. Det er ingen fordømmelse, lyder hans ord, – Men forløsning så fri og så full.

3. Jeg meg klynger til Jesus, vil aldri gå bort, Det er fryd på de gjenløstes veg. Det er sang på min vandring til himmelens port: Hver en synd tok min Frelser på seg!

4. Under Frelserens banner jeg glad skrider frem, Og som han er, skal jeg bli engang. På min veg mot det evige himmelske hjem Vil jeg prise ham glad med min sang.

Hør tale over påskens budskap, med utgangspunkt i Jesaia kap 53:

Tale av emissær, forkynner og sangforfatter Leonard Gudmundsen (1924-1990)

om påskens budskap. Jesu lidelse. Her.

Fra nettstedet/tidsskriftet Bibelsk tro.